Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΡΩΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ = ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!


Και ενώ στην Ελλάδα το επικοινωνιακό παιχνίδι δίνει και παίρνει με παραφιλολογίες, λαϊκισμούς και υποτιθέμενες αντιδράσεις, η Ρωσία από την μεριά της κατέστη σαφές ότι δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί με το θέμα καθόλου και μάλιστα δικαιώνοντας και την απόφαση Ερντογάν.

 Με δηλώσεις του υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Βερσίνιν είπε «Γνωρίζετε ότι το θέμα αυτό προκάλεσε δημόσια κατακραυγή στη χώρα μας και πέραν αυτής. Εν γένει, θεωρούμε ότι αυτή είναι εσωτερική υπόθεση της Τουρκίας, στην οποία ούτε εμείς ούτε κάποιος άλλος πρέπει να παρέμβει, προφανώς. Ταυτοχρόνως επισημαίνουμε την αξία του κτιρίου ως τόπου που είναι μέρος του παγκόσμιου πολιτισμού».

Η Τουρκία πλέον αγκαλιά με την Ρωσία δείχνουν για τα καλά πλέον ότι είναι οι μεγάλοι παίχτες στην οικονομική και στρατηγική σκακιέρα της περιοχής αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τις θρησκευτικές τους διαφορές. Μάλιστα στην Ελλάδα και λόγο του ότι κυρίως ο λαός αρέσκεται σε επικοινωνιακές αντιδράσεις η Κυβέρνηση Μητσοτάκη εξήγγειλε ότι εξετάζουν προσεκτικά αντιδράσεις που θα θέσουν την Τουρκία σε οικονομικό αποκλεισμό. Προφανώς αυτό είναι μόνο για λαϊκή κατανάλωση διότι όπως είναι γνωστό η Τουρκία έχει υπογράψει σχέσεις εμπορίου με την ΕΕ και μάλιστα κατέχοντας το 60% των εισαγόμενων προϊόντων στην ΕΕ. Να σημειωθεί ότι στην χώρα μας πάνω από το 43% είναι προϊόντα που εισάγονται από την Τουρκία.

Συνεπώς το Θέμα με την Αγία Σοφία σε παγκόσμιο επίπεδο θεωρείτε λήξαν και στην Ελλάδα κακός προβάλετε για επικοινωνιακή κατανάλωση από τα ΜΜΕ και την κυβέρνηση ως μέσω αποπροσανατολισμού σοβαρών θεμάτων όπως ΑΟΖ, Μεταναστευτικό, Οικονομία κ.α….

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΝΤΟΡΑ ΤΗΣ 19/3/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΡΑΠΕΖΑ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΗ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ. ΕΝΑ TV ΜΕΡΟΣ 2ο 10/3/2898(2014) (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ)

BRETTON WOODS, HENRY MORGENTHAU, ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ROTHSCHILD, Κ.Ι.Σ. ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BADEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

HΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ:
ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ:
"ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ":

1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ:

3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ:

4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ:

5. SORRAS TV


Δεν υπάρχουν σχόλια